emma Soused A Nadržený Gunnar

Nebudu dělat pryč se všemi maliny, které jsem vybral letos, slyšel jsem, Charles říct mámě přes plot. Pokud budete posílat přes Emma dnes odpoledne, aby můžete získat pár litrů.

Karl byl náš soused, byl v jeho 50s a starý mládenec. Navzdory svému věku, vypadal velmi dobře a já jsem měl sex s ním několikrát. Sex s Karlem byla zvláště vzrušující, byl blízcí přátelé s mým tátou, takže protože měl pocit, navíc zakázáno. Zeptal se mě jen tak přes používán znamenat, že on byl nadržený a hladový po dospívající kočička. Vzal jsem si na mi malé růžové prádlo a Hotpant předtím, než jsem šel a zazvonil. Zklamání přišlo, když jsem si uvědomil, že jsem se mýlil. Karl byl sám o sobě dnes, ale v obývacím pokoji jsem zahlédl muže, který vypadal, že je v Karlově věku. Možná, že chtěl vlastně jen rozdat trochu malina.

Karl se usmál velký, když mě uviděl:

-Vítejte, můj malý sexy lahůdku, řekl a pohladil mě svým pohledem.

Šel přede mnou do kuchyně a ukázala na box malin, které byly vysoko na police, musel jsem dát mě na toe dosáhnout .

Linnet, že je již krátký, klouže se docela hodně, když jsem se dostat na balení, a Karl se pak vejde na vložit ruce pod mou tílko a při pevně na mých prsou. Přitiskl se na mě a já cítím jeho pevný postoj proti zadku. Jeho teplý dech hladil krk před nechal jeho jazyk hrát na mém uchu. Karl kousne lehce držet mého ušního lalůčku, zatímco jeho ruce začnou třít bradavky.

-Mmm, Karl, teď ne … jsem mumlat

-No, musím se dostat se dostanete na jednou, nebo já se zblázním, šeptá, nechat jednu ruku a dívat se dolů na své hotpants.

Ale on je v obývacím pokoji ….

-Oh, nebojte se o Gunnar, nebude se sem dostal. Karl masáž moje kočička s jednou rukou a jedním z mých prsou se druhý a mám pocit, že za normálních okolností je pro mě šílený nadrženost. Otočím se k němu a políbí ho, nechal jeho jazyk si svou cestu mezi mé rty a pomalu vytáhne z mého tílko. Nechal jsem si ruce putovat až do jeho běhu, chce, aby jeho penis, cítil jeho plísní gubbkuk … najednou vytáhne Karl se mi teplé kalhoty přes boky a já stojím nahý framfö r ho.

Karlův penis je již těžké a stojí rovně, ale i přes to, že mi přikáže, aby mě na žaludek. Jsem dělat, co jsem řekl, a předklonit nad kuchyňským stolem.

Jakmile se na žaludeční zámky on pevné ruce za zády s pevnou rukojetí, nechal z druhé ruky pomalu táhněte přes mé mokré štěrbiny.

-Hmm, ty jsi opravdu mokrý, moje malá děvka říká. Pak se zastaví do dvou prsty a začíná mě Kiddles.

I sténání lehce jeho léčby, se zvyšuje tempo.

V Koutkem oka vidím, Gunnar krok do místnosti. Moje první myšlenka je pokrýt sám, ale moje šaty jsou příliš daleko a Karlova grip je hard rock. On se nezdá mít nějaké plány, zastavit jen proto, že máme publikum, ale i nadále pulla moje kočička.

-Karl, počkejte .. šeptám

Charles vytáhne prsty ze mě, pak se pevně na krku a nechá prsty proklouznout do pusy.

Musíme se dočkat … ať Gunnar se dívat trochu se mu to líbí.

Přikývla jsem a podívejte se, jak Gunnar nyní pracuje se na jeho tvrdý penis a pomalu onanování.

Karl mě pevně zatlačíte na koleno.

-Ukažte Gunnar to dobrý kuksugerska jsi.

I civět a umožňuje Karl ústa svá naplnil bych se jeho penis. Ho pomalu cucal jsem s hlubokými průvanu a umožňuje občas můj jazyk masážní tlustou končetiny. Mám pocit, že velký penis mezi rty a dívá se do koutku oka, jak Gunnar hladí sama. Karl trvá pevně na krku a začíná mnich prohlásit mě, rychleji a rychleji. On se setká s jeho penis tvrdě do pusy, jednou jednou a vím, jak to se zvětší ještě víc. Nyní lisy jeho penis, aby pokud je to možné, a držet na chvíli, dokud se cítí spokojený. Cítím se sám lapal po dechu, když se konečně vytáhne.

– Dobrá malá coura, sem se tak měli byste dostat viz. Vede mě do své ložnice, to je poprvé, co jsem tady. I když jsme v prdeli několikrát Karl se zdá nejvíce zajímají mě bere na jinde. Karl má velkou postel, a huvudgavelns dlahy seděli dva pár pout. Karl tlačil jemně se na mě zpátky do postele, když mě obkročmo a zamčené od mých rukou s rukou v každé posteli rohu.

Gunnar stojící mimo, byl vysoký, téměř dvě metrů a měl široká ramena. Jeho vlasy byly dlouhé a křižoval v ohonu, měl plnovous, který dělal jej opravdu atraktivní. Nyní Karl kývl na něj, jako by chtěl říct, jděte do toho.

Gunnar okamžitě vlezla do postele a postavil se mezi mýma nohama. Cítil jsem jeho horký dech na mé píči a pak, jak se jeho strniště vytrhl trochu proti stydkých pysků. Jeho jazyk a tančil přes mé mokré píči. Užíval jsem si jeho jazyk, a nyní zasténal nahlas. Charles nechal své ruce a jazyk se těším na mé hrudi.

Ve skutečnosti byste měli být užít dvě Starý muž kohouty dnes, tak nadržená jako vy, může to máte, “řekl Karel, než se lehce chytil na jedné bradavky. Jsem zakňučel trochu i radosti a bolesti. Gunnar je jazyk našel cestu do mé kundičky a já jsem cítil, jak jeho strniště poškrábaný své nesmělé rty a najednou celé tělo podlomila, když přišel orgasmus nade mnou.

-Oooh, plakala jsem a přál si, aby ten okamžik by být delší, Gunnar je jazyk hladil můj klitoris a zčernal před mýma očima. Plný Pussy pounded silným orgasmu.

Kluci vypadal velmi šťastný a diskutovali trochu o tom, jak by se mi teď. Po několika sekundách šeptá, aby Gunnar mě obkročmo a masíroval mi prsa pomalu, než položil svůj penis mezi nimi. Pak začal pomalu čerpání. Zvedl jsem hlavu tak, že bych mohl získat přístup k sát jeho hard rock penis, jak se přiblížil svá ústa.

Karl však, dát si nohy do jejich ramena a nechal jeho tvrdý penis najít svou cestu do mé kundičky. Ten čerpá pomalu v mé píči, ale po chvíli se zrychluje. Cítil jsem, že jsem se už začal ztrácet kontrolu znovu a pro každou šoku Karl dal Křičela jsem na vysokou. Gunnar sevření těžké v mé bradavky, zatímco Karl vytrvale bušil jeho penis do země.

Bylo Gunnar, který jako první natočil svůj náklad, několik šoků spermií naplnila mou hruď a mou tvář. Povzdechl si s uspokojením, a podíval se na Me.

-Dobrý děvka, řekl, lízání nyní pevně kolem úst. Zatímco on pozoroval mě s nadržených očima, vytáhl Charles ze mě a odemkl pouta. On mi přikázal a zeptejte se mě na všechny čtyři.

Bylo snadné zmáčknout péro, protože jsem byl stále velmi mokrá. On mě šukal tvrdě zezadu, zatímco Gunnar přinesl ruku kolem krku a přitiskl tvář k posteli. S její zadek ve vzduchu, cítil jsem, Karl se setkal se zvýšeně divoká ve mně, a přiblížil jsem další orgasmus. Najednou jsem cítil, jak Gunnar mě chytil za vlasy a přinutil svou hlavu, jeho penis byl už těžko dostat znovu a já ochotně otevřel ústa a nechal ho naplň mě jeho penis, když jsem ještě byl stále v prdeli zezadu. Karl se naklonil a stiskl mé tvrdé bradavky, to bylo na mě moc a křičela jsem v orgasmu, tak nejlepší, co jsem mohl pro Gunnar držel mou hlavu pevně na místo s jeho penis v mých ústech. Dokonce i Karl zasténal těžce a natočil svůj náklad hluboko v mé píči.

Když Gunnar vytáhl z pusy, cítil jsem vyčerpaná a je připraven v prdeli, ale Gunnar byl stále obtížné.

-Dobrá děvka, že musíte být i dobrý Ride? usmál se a lehl si na zpět. Přikývl jsem a rozkročil se nad ním. Můj mokré píči snadno sklouzl přes jeho penis a cítil jsem, Karlův spärma stékala moje stehna. Gunnar pohledem a hltal moje poskakující prsa a on zasténal, když jsem ho pomalu jel. Zavřela jsem oči a zintenzivnit tempo trochu. Jeho penis byl o něco drsnější než Karl je, teď jsem cítil, a to tak, hezké mít, že ve mně. Gunnar je natáhl své ruce a masíroval hrubé moje prsa, občas štípl do bradavky a pokaždé, když to udělal, že zvěsti jsem se po celém těle.

Je to tak sexy, slyšel jsem, Karl sténat, vidět mou malou dospívající děvka kurva s mým nejlepším přítelem.

Zvýšil jsem tempo trochu, když jsem se opřel do hledání Karlových rty. Políbil mě těžké, když položil ruce na mé boky a pomohl mi zvednout tempo ještě více.

Všiml jsem si, že Gunnar je On asi přijde, tak Já ho kurva rychleji a hladit můj klitoris. Přišel jsem v roce stejně jako on naplňuje moje kočička s jeho horkou omáčkou.

Já jsem sténání těžce a zhroutí se na ho, vyčerpaná, jsem převalit na zpět a pocit, že sperma vytéká ze mě. Jsem jako mokrý sen a již zapomněl všechno, co malina jednotky.

Miluji své krásné starý muž ptáky, říkám nízká.

-. … A máme rádi svůj nadržený dospívající kočička reaguje Karla, ale je to asi to nejlepší, co si pospíšit domů, než tvá matka se divila, kde jste šel

I šaty neochotně Me. Nemůžu se dočkat, až si jejich tvrdé kohouty ve mně znovu.


Leave a comment